ایمپلنت دندان سالمندان و نکات آن

ایمپلنت دندان سالمندان و نکات آن

محتوای جدول

با نکات ایمپلنت دندان سالمندان آشنا شوید

آیا ایمپلنت دندان برای افراد سالمند گزینه مناسبی است؟ نکات و شرایط کاشت ایمپلنت دندان در افراد مسن چیست؟ اغلب افراد سالمند برای انجام ایمپلنت دندان خود دچار تردید هستند و به دنبال مزایا و معایب آن هستند تا بتوانند با آرامش خاطر بدون هیچگونه خطری جایگزین مناسبی برای دندان از دست رفته خود پیدا کنند. ما در این مقاله در مورد ایمپلنت دندان سالمندان و نکات آن صحبت خواهیم کرد. ایمپلنت دندان در سالمندان بسیار حساس بوده و نیاز است که فرد حتما به یک مرکز فوق تخصص مراجعه کند و تحت نظر متخصصان حاذق در این زمینه درمان خود را انجام دهد. افراد سالمند می‌توانند برای درمان خود به مرکز ایمپلنت در شمال تهران مراجعه کنند.

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان یکی از شیوه‌های جدید درمانی برای جایگزینی دندان از دست رفته است. در این شیوه ایمپلنت دندان کارایی و عملکردی شبیه به دندان واقعی دارد.ریشه آن از جنس فلز تیتانیوم بوده که با بدن انسان سازگاری بالایی دارد، در واقع ریشه ایمپلنت دندان ثابت است. ماندگاری و طول عمر این شیوه درمانی یکی از ویژگی‌ها و مزیت‌های اصلی آن نسبت به دیگر روش‌ها می‌باشد.

 ایمپلنت دندان برای سالمندان

باید گفت در انجام ایمپلنت دندان در افراد سالمند ابتدا متخصص دندانپزشک مسائل مختلفی را مانند پوکی استخوان و میزان تراکم استخوان در فرد سالمند و نکات بسیار دیگری را مانند دیابت و … مد نظر می‌گیرد و با انجام آزمایش‌های مختلف تشخیص می‌دهد که فرد کاندید مناسب برای ایمپلنت دندان است یا خیر. باید گفت پوکی استخوان یک بیماری رایج در افراد سالمند است که با مصرف دارو قابل کنترل می‌باشد و این افراد می‌توانند ایمپلنت دندان را انجام دهند. درصد موفقیت ایمپلنت دندان در سالمندان مانند دیگر افراد بسیار بالا است.

معمولا در افراد سالمند که دندان خود را برای مدت طولانی از دست داده‌اند، استخوان دچار تحلیل شده است و این افراد گمان می‌کنند که دیگر قادر به انجام ایمپلنت نیستند. اما متخصصین با انجام پیوند استخوان مشکل را برطرف می‌نمایند و ایمپلنت دندان را به راحتی و با موفقیت کامل انجام می‌‌دهند. به طور کل می‌توان عنوان کرد که با پیشرفت چشمگیر علم دندانپزشکی هیچگونه محدودیت سنی برای انجام ایمپلنت دندان وجود ندارد و تمام افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند کاندید مناسبی برای ایمپلنت دندان باشند و هیچ فردی برای انجام ایمپلنت دندان پیر محسوب نمی‌شود.

 ایمپلنت دندان در افراد سالم در سنین مختلف می‌تواند تضمین‌کننده یک زندگی سالم باشد. حال آنکه در افراد سالمند نیاز به دندان سالم برای حفظ سلامت دستگاه گوارش و پیشگیری از انواع بیماری‌های مختلف دهان و گوارشی امری ضروری است.

ایمپلنت دندان سالمندان
ایمپلنت دندان سالمندان

عوارض و خطرات ایمپلنت دندان سالمندان

ایمپلنت دندان یکی از شیوه‌های مرسوم و بی‌خطر برای ایجاد طرح لبخند زیبا و جایگزینی دندان از دست رفته است. می‌توان گفت خطرات این شیوه در تمام گروه‌های سنی بسیار نادر است. در گروهی از سالمندان امکان دارد بعد از انجام ایمپلنت دچار عارضه‌هایی شوند. این خطرات و عوارض ناشی از مراجعه نکردن به یک پزشک متخصص و یا رعایت نکردن اصول نگهداری بعد از ایمپلنت دندان است.

خطرات احتمالی این شیوه درمانی در سالمندان به دو گونه کوتاه مدت و بلند مدت است. عوارض کوتاه مدت شامل حساسیت، درد، تورم لثه و خونریزی هستند. اما عوارض و خطرات بلند مدت که نیاز به مراجعه به متخصص دارد و باید فرد سالمند تحت درمان قرار بگیرد، شامل موارد زیر می‌باشد.

  • لق شدن ایمپلنت دندان
  • قبول نکردن ایمپلنت
  • مشکلات سینوسی
  • عفونت
  • لق شدن روکش ایمپلنت

خلاصه

ایمپلنت دندان، شیوه نوین درمانی در علم دندانپزشکی است. در این روش هیچگونه محدودیت سنی وجود ندارد. تمام افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند از این شیوه درمانی برای جایگزینی دندان از دست رفته خود استفاده نمایند. سالمندان یکی از گروه‌های سنی حساس هستند که ایمپلنت دندان باید بعد از انجام مراحل خاص درمانی و آزمایشات مختلف تحت نظر دندانپزشک حاذق انجام شود. دکتر حسین بهمنی یکی از متخصصین ایمپلنت دندان سالمندان است که از سابقه درخشانی در مرکز ایمپلنت در شمال تهران برخوردار می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شماره تماس