جراحی سینوس لیفت را با کمترین عارضه تجربه کنید.
آیا جراحی سینوس لیفت برای کاشت ایمپلنت دندان لازم است؟ آیا این جراحی عوارض دارد؟ هزینه آن چقدر است؟ پاسخ تمام این سوالات را در این مقاله از سایت دکتر حسین بهمنی به شما عزیزان خواهیم گفت. در صورتی که علاقهمند به اطلاعاتی در این خصوص هستید با ما همراه باشید.
جراحی سینوس لیفت چیست؟
سینوس لیفت جراحی است که با اضافه کردن مواد پیوندی استخوان، باعث تقویت و محکم شدن استخوان میشود. این جراحی برای ایمپلنت دندان صورت میگیرد. در صورتی که استخوان ضعیف باشد با عمل باعث تقویت پیوند استخوانی و پشتیبانی ایمپلنت میشوند. این جراحی یکی از رایجترین درمانهای ایمپلنت شناخته میشود. علل کمبود استخوان در این عمل جراحی شامل نقص مادرزادی، بیماری لثه، سرطان، افزایش سن و … هستند که باعث میشوند این عمل صورت بگیرد.
انواع جراحی سینوس لیفت
این عمل به دو نوع باز و بسته که به تجویز جراح و ترجیح بیمار بستگی دارد، صورت میگیرد. در ادامه هر یکی از این روشها را به اختصار توضیح میدهیم:
جراحی سینوس لیفت باز
در روش open sinus lift برای قرار دادن ایمپلنت در استخوان فک به حداقل پنج سانتیمتر استخوان نیاز است. در این روش جراح قسمت تحلیل استخوان را با پودر استخوان پر میکند.
جراحی سینوس لیفت بسته
در روش close sinus lift اندازه عمودی استخوان به زیر دو میلیمتر رسیده است. پودر استخوان به قسمت زیر سینوس تزریق خواهد شد تا تراکم استخوان به اندازه قرار گرفتن ایمپلنت در محل مورد نظر برسد.
خطرات و عوارض عمل سینوس لیفت
مانند هر جراحی دیگری عوارضی دارد که مهمترین آنها را در ادامه بیان میکنیم:
پارگی غشای سینوس
خطرناکترین عوارض این جراحی پارگی و سوراخ شدن غشای سینوسی است. در صورت این اتفاق جراح پارگی را بخیه میزند. اگر با این کار ترمیم نشود و پیچیدهتر باشد ممکن است جراح وقفهای رای برای فرصت بهبودی شما در نظر بگیرد.
عفونت
یکی از خطرات احتمالی اغلب عملهای جراحی عفونت است. اما در مورد جراحی سینوس لیفت عفونت غیرمعمول میباشد.
سینوزیت ماگزیلاری
التهاب موقتی در غشاهای سینوسها و بینی ممکن است بعد از عمل اتفاق بیفتد. تخلیه مخاط بینی در این شرایط بسیار سخت خواهد شد.
هزینه جراحی سینوس لیفت
هزینه این نوع جراحی مانند هر جراحی دیگری به عوامل زیادی بستگی دارد. این عوامل شامل میزان درجه سختی و راحتی عمل جراحی، میزان پیشرفته بودن عمل، نوع مواد پیوندی استخوان و تبحر پزشک هستند. به عنوان نمونه هرچقدر عمل سختتر و پیشرفتهتر باشد به مراتب هزینه آن نیز بیشتر خواهد شد.
مراحل جراحی سینوس لیفت
یک عمل کم خطر و ساده است. زمان تقریبی که این جراحی طول میکشد بین ۱ الی ۲ ساعت خواهد بود. مراحل این عمل شامل بیحسی یا بیهوشی از سمت پزشک که بیمار دردی احساس نکند، بخشی از لثه بالا بریده میشود تا جراح به استخوان فک دسترسی داشته باشد، دایرهای کوچک در استخوان ایجاد میشود تا پرده غشایی سینوس را بالا بکشد، بعد از بالا کشیدن بخش استخوانی سینوس با پیوند استخوان پر میشود و در آخر جراح بریدگی را بخیه میزند.
شرایط بعد از جراحی
بعد از جراحی سینوس لیفت با اجازه از جراح بیمار میتواند به منزل برگردد. فقط داروها و نکاتی که پزشک به بیمار میگوید، باید رعایت شوند. استراحت کافی داشته باشید تا زخم ترمیم شود. بعد از این جراحی مواردی همچون ورم، درد و خونریزی را در حد کم تجربه میکنید که موقتی است و برطرف میشوند. در دوره بهبودی بهتر است هیچ فشاری به بینی خود نیاورید تا جای امکان حتی عطسه هم نکنید زیرا باعث میشود بخیهها شل شوند.
وقتی به منزل رفتید سعی کنید از محلول آب و نمک استفاده کنید که بینی خود را مرطوب نگه دارید. این کار باعث میشود بینی متورم نشود. برای کاهش درد میتوانید از یخ استفاده کنید و بر روی محل زخم بگذارید تا دردش کمتر شود. بعد از ۱۰ روز باید به پزشک خود مراجعه کنید تا زخم را بررسی کند و بخیه را بکشد. در برخی موارد پزشک از بیمار میخواهد که چندین مرتبه باز هم برای بررسی بازگردد.
نتیجه گیری
جراحی سینوس لیفت برای تقویت پیوند استخوانی و ایمپلنت دندان صورت میگیرد. این عمل بسیار خطر کمی دارد، پس اصلا جای نگرانی نیست. در این مطلب از سایت دکتر حسین بهمنی شما را این نوع جراحی و موارد مربوط به آن آشنا نمودیم. در صورتی که به دنبال کاشت دندان هستید ممکن است با این موضوع برخورد نمایید. بهترین کلینیک دندانپزشکی شمال تهران در این زمینه میتواند شما را یاری کند.
یک پاسخ
Very interesting details you have observed, regards for putting up.Raise range