برای مصنوعی نبودن و طبیعی بودن کامپوزیت با ما همراه باشید
دلایل مصنوعی به نظر رسیدن کامپوزیت چیست؟ کامپوزیت مصنوعی به چه معنا است؟ چرا بعضی از درمانهای کامپوزیت ونیر ظاهری مصنوعی دارند؟ یکی از اصلیترین و مهمترین دغدغههای اغلب افراد در زمینه درمان لمینت و کامپوزیت ونیر، ترس از ایجاد ظاهر مصنوعی و بزرگ به نظر رسیدن دندانها بعد از درمان است. با این تفاسیر کیفیت و دقت درمان انجام شده در این زمینه بسیار مهم و تاثیرگذار میباشد. اگر شما به دنبال یک درمان بادوام و با ظاهری کاملا طبیعی هستید بهتر است این مطلب از سایت دکتر حسین بهمنی را مطالعه نمایید.
کامپوزیت مصنوعی
در صورتی که به دنبال کامپوزیت کاملا طبیعی هستید باید از پوسته ونیر با ظرافت و ضخامت استاندارد استفاده کنید، این امر موجب بیرونزدگی دندانها نخواهد شد. همچنین اگر به دنبال شفاف بودن و مات و کچی نبودن رنگ کامپوزیت هستید بهتر است که از کامپوزیت با درجه شفافیت مناسب استفاده کنید. طبق موارد گفته شده و با احتساب موارد زیر شما میتوانید یک درمان بادوام و با ظاهری طبیعی را تجربه کنید.
- استفاده شدن از تکنیک اصولی
- صرف وقت و حوصله
- دقیق اجرا شدن فرم و جزئیات دندان
راههای جلوگیری از کامپوزیت مصنوعی
مواردی که باید در راستای طبیعی به نظر رسیدن کامپوزیت به آنها توجه کرد را در ادامه بیان میکنیم:
- مرحله اول: انتخاب رنگ است. در نظر داشته باشید که اگر رنگ انتخاب شده کامپوزیت با رنگ چهره، سن بیمار و یا جنسیت آن هماهنگ نباشد، نتیجه کار مصنوعی به نظر میرسد.
- مرحله دوم: شفافیت کامپوزیت است. در واقع شفافیت به معنای میزان عبور نور از روی پوسته کامپوزیت میباشد. اگر میخواهید نتیجه درمان طبیعیتر باشد پس باید نور در عمق بیشتری نفوذ داشته باشد. در نتیجه هرچه شفافیت بیشتر نتیجه کار بهتر خواهد بود.
- مرحله سوم: شکل و فرم دندانها است. در نظر داشته باشید که هر چقدر به جزئیات بیشتر توجه شود نتیجه کار طبیعیتر خواهد شد.
- مرحله چهارم: کیفیت پالیش و پرداخت کامپوزیت است که باعث ایجاد یک سطح براق و صاف میشود.
یک نکته مهم در انتخاب رنگ کامپوزیت دندان
لازم به ذکر است که انتخاب یک رنگ مشخص از کامپوزیت دندانها به فاکتورها و عوامل مختلفی بستگی دارد. برای مثال رنگ مشخص کامپوزیت بر روی دندانهای افراد مختلف ممکن است نمایش رنگ متفاوتی داشته باشد. لذا در این راستا از متخصص خود بخواهید شما را راهنمایی کند.
با تکنیک لایه به لایه در کاهش کامپوزیت مصنوعی آشنا شوید.
برای رفع کامپوزیت مصنوعی و طبیعی بودن از این تکنیک استفاده میکنند. در تکنیک لایه به لایه از کامپوزیتهای مختلف به صورت یک درمیان استفاده میشود. این کامپوزیتها در رنگ و میزان شفافیت با هم فرق دارند. در راستای اجرای تکنیک لایه به لایه در نواحی طوق از رنگهای تیرهتر استفاده میکنند. همچنین در نواحی لبهها از رنگهای شفاف استفاده میشود. کامپوزیتهای اوپاک که اغلب در پس دندان استفاده میشوند، بیشترین کاربرد را در این تکنیک دارند. نوع برند کامپوزیت دندان از موارد تاثیرگذار در قیمت آن است.
لازم به ذکر است که تمامی کامپوزیتهایی که به عنوان روکش به کار میروند لزوما سفید رنگ نیستند. خمیرهای کامپوزیت، همیشه سفید رنگ نیستند و بهتر است به رنگ طبیعی دندانها شبیه باشند. در زمینه انجام لمینت سرامیکی و کامپوزیت تخصص و میزان تجربه دندانپزشک بسیار حائز اهمیت میباشد. در زمینه درمان تخصصی هزینه مسئله اصلی نیست و باید کیفیت را هم در نظر بگیرید.
نتیجهگیری
دندانهایی زیبا و سفید آرزوی اغلب افراد است. بسیاری از راهکارهایی درمانی امروزه وجود دارند که این آرزو را محقق میکنند. یکی از این شیوههای درمان کامپوزیت دندان است. اما گاهی کامپوزیت مصنوعی است و ظاهری زیبا را ایجاد نمیکند. در این مطلب از سایت دکتر حسین بهمنی شما را با دلایل مصنوعی به نظر رسیدن کامپوزیت و اصول و قواعد طبیعی شدن آن آشنا کردیم. در صورتی که به دنبال کلینیکی مجهز هستید به شما بهترین کلینیک تخصصی دندانپزشکی شمال تهران را معرفی میکنیم. برای برقراری ارتباط کافی است با شمارههای موجود در سایت تماس بگیرید. کارشناسان کلینیک به تمامی سوالات شما به طور صحیح و کامل پاسخ میدهند.